De Leden van PMD


De band bestaat momenteel uit zeven personen. Een fluitiste, gitarist, zanger/pianist, drumster, twee zangeressen en een geluidstechnicus.

Wil je zelf ook meedoen? Kijk bij onze vacatures of PMD wellicht jouw medewerking kan gebruiken.

Remco Peeters

Remco Peeters

Als pianist en zanger is Remco al lid vanaf het eerste uur. Als onmisbaar onderdeel van PMD versterkt hij de band met zowel piano als zang. Remco is zelfs zo onmisbaar, dat als hij een oefenavond niet kan, deze vrijwel altijd afgezegd wordt.


Wilma Peeters

Wilma Peeters

Wilma Peeters is al weer even de vaste fluitiste van Paid My Dues. Ze zorgt voor de solo's en speelt vaak een tegenstem bij de zang.


Ella Bieleman

Ella Bieleman

Ella Bieleman uit het naast Almelo gelegen Enter is de drumster van PMD. Nadat ze een tijd afwezig was, is ze nu weer met vaste regelmaat de beat van de band.


Ellen Vredeveld

Ellen Vredeveld

Ellen Vredeveld is, net als haar zus Miriam, zangeres bij de band. Samen met Remco zingen ze, waar mogelijk 3 stemmig. Naast de wekelijkse oefenavond bij PMD, volgt ze ook nog samen met Miriam zangles.


Miriam Rozendom

Miriam Rozendom

Miriam uit het vlakbij Almelo gelegen Rijssen, vormt samen met zus Ellen en zwager Remco de zang van Paid My Dues. Zo mogelijk zingen ze twee- of driestemmig. Het feit dat ze samen met Ellen naast PMD ook nog zangles volgt, versterkt de gezamelijke zangkwaliteit.


Harm-Jan Rozendom

Harm-Jan Rozendom

Harm-Jan Rozendom is technicus bij Paid My Dues. Al vanaf het onstaan van PMD houdt Harm-Jan zich bezig met het afstemmen van de zang en muziek. Hij zorgt ervoor dat het geheel goed overkomt op de boxen en dat alle apparatuur goed werkt en onderhouden wordt.


Bernd Vos

Bernd Vos

Bernd Vos is de gitarist van Paid My Dues. Bernd is net als de meeste leden van PMD ook woonachtig in Almelo en betrokken bij meerdere combo's. Hij speelt zowel akoestisch als elektrische gitaar.


Admin